реклама

реклама

Вони не тільки забезпечують місто гарячою водою і теплом, а й щодня допомагають наближати нашу українську перемогу. Мова про працівників комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго».

2_1721

Сьогодні Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко вручив колективу грамоту Черкаської міської ради за високосвідому громадянську позицію, патріотизм, активну участь у житті міської громади, високий рівень професіоналізму, сумлінну працю в умовах війни.

Подякою нагородив машиніста екскаватора Олега Васюка. Після прильоту ворожої ракети він усю ніч працював на екскаваторі, розбиваючи гідромолотом зруйнований фундамент будівлі.

DSC05077

Важливим внеском наших комунальників у перемогу є доставка транспортних засобів з-за кордону з подальшою передачею їх для потреб ЗСУ. Завдяки КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» на фронт передано вже кілька десятків спеціальних автомобілів.

За це подяками міського голови нагороджено працівників транспортної служби КП Анатолія Зубалія, Сергія Безклепченка, Віталія Савченка, Олександра Смоляка і Володимира Яценка.

DSC04954

«Дякую працівникам КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» за сумлінну та відповідальну працю. Підприємство не лише надає якісні послуги з теплопостачання, а й постійно модернізовується. Крім того, підтримує наше місто та наших захисників. Пишаюся нашими комунальниками! Так тримати!» - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 ВАТАтут 14.02.2024 18:17
Тоха,особливо треба відмітити того жлоба,який придумав дві абонентські плати з однієї квартири за місяць.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Ольга Іванівна 14.02.2024 07:46
У найтеплішу - найвищі тарифи! Так тримати, пане Карасе!
На черзі для нагородження - ТЕЦ. Там теж саме. Герої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Хвєдя 13.02.2024 19:34
Етім карасьйовим гироям нада ше по мішку преміі дать бо вони мало получають. Якшо дєньог не хвата то ше таріфи подніміть. А шо, тисяча туда тисяча сюда, зато теплосєть работає. Це так наче остальні підприємства ні хрєна не дєлають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100