У Черкаській області 46 закладів загальної середньої освіти перейшли на дистанційну форму навчання, через зростання кількості випадків ГРВІ та грипу. Статистику захворюваності серед дітей в області озвучив під час брифінгу заступник начальника ОВА Олександр Шамрай.

Без назви

– 28 шкіл перейшли на змішану форму навчання у 19 громадах. Це означає, що декілька класів в закладах освіти переходять на дистанційну форму навчання, а решта продовжує працювати очно. Дошкільні заклади працюють у штатному режимі, тільки 2 перейшли на онлайн-навчання, 1 заклад призупинив роботу, перейшов повністю в режим, де тільки три групи. Заклади професійно-технічної освіти та виші продовжують працювати в очному форматі, – сказав Олександр Шамрай.

Генеральний директор ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Володимир Папач розповів, що за минулий тиждень на грип та ГРВІ в області захворіло 9860 осіб, більше половини – діти, віком до 17 років. За його словами, останнім часом спостерігається ускладнення ситуації щодо захворюваності на ці недуги.

Юлія Капуш

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сергій 19.03.2024 13:16
Постійно якість дистанційки чи карантини в нас. Чого мають навчитися так наші діти - не зрозуміло. Як на мене, вже краще поступити на навчання закордон, наприклад - в Польщу. Там якість освіти в рази краще, ніж в нас. Можу також вам порадити чудовий сервіс..........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100