реклама

реклама

У соціальних мережах жителі Черкас почали нерідко висловлювати свої думки стосовно того, що вечорами збільшився інтервал руху між пасажирськими автобусами. Причиною цього стала мобілізація водіїв та транспортних засобів.

тролейбус


Про це під час ефіру в студії видання «ВиЧЕрпно» розповів директор Департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

Відтак він наголошує на тому, що в країні продовжується війна й не все буде так, як раніше, й люди мають з розумінням приймати ситуацію, яка склалася.

“Так, інтервал руху громадського транспорту безумно збільшився, проте я не вважаю це катастрофою почекати на 10-15 хвилин більше”, — наголосив Сергій Отрешко.

Наразі в Черкасах задля підтримання комфорту жителів Черкас продовжили рух тролейбусів у вечірній час доби, наскільки це можливо з урахуванням початку комендантської години.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Яків Миколайович 23.02.2024 13:52
Цитую Трудящий:
Зробіть нарешті транспорт хоча б до 23-години, хай би й з великими інтервалами після 21-ї години!

То ти не тринди, "трудяга з дивана", а сідай за кермо і покажи приклад. Ну НЕ ХОЧУТЬ пееревізники ганяти поночі автобуси заради одного-двох пасажирів! Кажуть, що собі на зхбиток не працюватимуть. Та й обмеження КЗОТ не дозволяють працівників перевантажувати , і правила перевезень забороняють втомлених водіїв на маршрутах тримати. Як щодня до півночі кататися, а в 4 ранку вставати готувати автобус до нового робочого дня - яке здоров'я витримає? В діючих тарифах не передбачені ані резервні водії та машини, ані механіки...
Хотіли подешевше? Не питайте про якість!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Трудящий 22.02.2024 20:34
Знову вішають локшину на вуха. До війни так само були великі інтервали руху і 90% міського транспорту було на лінії до 21-ї години. Не треба прикриватися комендантською годиною, яка триває з 00:00. Зробіть нарешті транспорт хоча б до 23-години, хай би й з великими інтервалами після 21-ї години!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100