реклама

реклама

Аналіз виконаних робіт, завдання на найближчий час і чіткі терміни. В Умані відбулось виїзне засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». На ньому йшлось про відбудову багатоповерхівки, в яку торік поцілила російська ракета. Про це розповів директор департаменту будівництва Черкаської ОВА Ростислав Євмина.

WhatsApp-Image-2024-02-22-at-18.24.05

Наступного тижня підрядник має почати демонтаж зруйнованої частини будинку. Зокрема, перекриття. Опісля має встановити залізобетонні конструкції та взятися за монтаж плит.

WhatsApp-Image-2024-02-22-at-18.24.06-1

– Спільно з підрядником, технаглядом і виконавцями робіт ми  проаналізували виконані роботи, поставили чіткі завдання на найближчий час та терміни виконання, – зауважив Ростислав Євмина. – Плануємо декілька процесів одночасно, аби виконати більший обсяг робіт за коротший проміжок часу.

WhatsApp-Image-2024-02-22-at-18.24.06-2

За словами директора департаменту будівництва, виконані роботи контролюють у межах чинного законодавства.

– Якість проведених робіт і відповідність проектній документації – на всебічному контролі, – наголосив Ростислав Євмина. – У нас діють технічний та авторський нагляд. У департаменті створена окрема робоча група, яка приймає акти виконаних робіт та аналізує обсяги зробленого, вартість матеріалів, що закуповувалися та використовувалися. Тобто кожен напрям робіт повністю підзвітний.

WhatsApp-Image-2024-02-22-at-18.24.06

Нагадаємо, будинок в Умані відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків ворожої агресії на умовах співфінансування з місцевого бюджету.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Уманський поет 24.02.2024 10:11
Я знаю - дом здесь будет!
Я знаю - платанам цвесть!
Когда й в ОВА такие
Шпеціалісти єсть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100