реклама

реклама

У Черкаській міській раді повідомили, що цьогоріч на поточний ремонт доріг планують виділити близько 50 млн гривень.

unnamed_1_4-672x418

Про це під час ефіру в студії видання «ВиЧЕрпно» розповів директор Департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

Чиновник повідомив, що й цьогоріч робити капітальний ремонт вулиць не планують, оскільки більшість коштів перенаправлені на інші цілі.

“Мова йде виключно про завершення з мінімальними можливими витратами тих обʼєктів, які були розпочаті. Щодо нашого департаменту — ми сподіваємося завершити хоча б нижній шар по всій протяжності вулиці Героїв Холодного Яру”, – пояснив посадовець.

З переліком вулиць, які підлягатимуть поточному ремонту, визначаться після весняного обстеження. Воно проводиться тоді, коли вже немає мінусових температур вночі.

Також Отрешко пояснив, що теперішній стан доріг викликаний коливанням температур цієї зими.

“От є маленька тріщинка на асфальті. Коли туди потрапляє вода, вона замерзає, очевидно ж розширяється. Потім знову тане, а потім знову попадає вода, вона замерзає і ще більше її розриває”, — пояснює Сергій Отрешко.

Директор департаменту зазначає, що наразі на проведення поточного ремонту заклали 50 млн грн, а торік було майже 134 млн грн.

“Я думаю, десь на кінець березня ми будемо готові з переліком, але на 90% вже можу сказати, яким він буде. Ми будемо максимально старатися завершити ті вулиці й провулки, які були розпочаті в минулому й позаминулому роках й зроблені до 40%, як передбачають дієві технічні правила. Ще буде зроблена вулиця Остафія Дашковича від Гоголя до Хрещатика, і від Хрещатика до Івана Франка. Це ті обʼєкти, де була заміна мереж, і ми готові тепер зробити нормально правильне покриття”.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Мавр 26.02.2024 08:32
Тобто 25
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #3 Трудящий 25.02.2024 19:00
Половину Гагаріна (В.Великого) в листопаді 2023 р. роздовбали, знявши без потреби шар асфальту. Фактично самі створили аварійно небезпечну ділянку дороги. Коли поновите асфальтне покриття дороги? Тоді, коли будуть ями глибиною в пів метра?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Мантія 25.02.2024 18:30
Доки ці кошти виділятимуться, доти і будемо мати розбиті дороги.
Аж поки не буде гарантійних зобов'язань і штрафів для виконавців робіт. На даний момент карати необхідно організаторів безконтрольних "ремонтів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Зінченко 25.02.2024 16:46
Не так давно відремонтовані в. Смілянська, бул.Шевченка вже рясніють ямами і тріщинами....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100