реклама

реклама

На комунальному підприємстві «Черкасиелектротранс» розпочали навчання водіїв тролейбусів. Нова група опановуватиме професію впродовж 3 місяців. За цей час учні пройдуть 428 годин теоретичних та практичних занять.

425253511_903293614920862_9220240109947167008_n

Під час курсу вони ознайомляться із будовою тролейбусів, дізнаються про їхнє технічне обслуговування, вивчать основи керування цим видом транспорту, засвоять правила дорожнього руху, питання охорони праці та надання першої медичної допомоги. Заняття для новонабраної групи проводять досвідчені працівники комунального підприємства.

Після закінчення навчання складатимуть теоретичний іспит у сервісному центрі МВС, потім – практичний. Після того, як учні підтвердять свої знання – отримають посвідчення водіїв ІІІ класу, категорії «Т».

Як наголосив директор КП «Черкасиелектротранс» Борис Марченко, на сьогодні в підприємства достатньо потужностей для того, щоб працевлаштувати водіїв після успішного навчання.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Черкасиелектротранс» – єдине в місті, що здійснює підготовку за спеціальністю «водій тролейбусів». Навчання доступне для учнів віком від 21 року, курс для них – безоплатний.

Про це інформують на КП «Черкасиелектротранс».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100