реклама

реклама

Перший день весни завжди приносить приємні враження, оскільки погода покращується, природа оживає, настрій піднімається, і розпочинаються весняні роботи. Щорічно, після зими, ми стикаємося з "підсніжниками", але зараз не йдеться про чудові лісові квіти. Замість цього, йдеться про сміття, яке мешканці нашої громади викидають у лісосмугах, на узбіччях доріг та інших місцях, де, з якихось причин, люди вирішили створити сміттєзвалище.

Щороку працівники виконавчого комітету та його структурних підрозділів проводять прибирання нашої громади. Сьогодні розпочали з в'їзду у місто, в локації, яку місцеві називають "біля вишки", а також біля дороги у напрямку села Вербівка. Протягом року мешканці громади накопичили гори сміття - від побутового сміття та засобів гігієни до решток домашніх тварин.

430652645_723430909980325_7154190535164887989_n

На жаль, культура деяких мешканців нашої громади залишає бажати кращого. Через таких людей псується екологія, виділяються різноманітні шкідливі речовини та складається негативне враження про всю нашу громаду. Вихована та освічена людина ніколи не викине сміття в непризначеному для цього місці.

Нагадуємо, що в нашій громаді впроваджено систематичний збір побутових відходів. Використовуйте цю можливість та не забруднюйте місце де проживаєте. Адже настане момент, коли порушників буде спіймано, і вони отримають заслужене покарання.

Кам'янська міська рада

Фото міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100