реклама

реклама

Для зручності містян усуваємо ямковість на дорогах Черкас. Наразі комунальники працюють із залученням установки рециклер.

Фото: фейсбук Анатолій Бондаренко - міський голова Черкас


Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Для ліквідації ямковості використовується старий асфальт, збережений від продуктів фрезерування в літній сезон. Роботи, які зараз виконує КП «ЧЕЛУАШ» – це тимчасова міра запобігання аварійним ситуаціям на дорогах. Також вони допомагають не допустити збільшення проблемних ділянок, утворених за зимовий період. Крім того, такі роботи дешевші – витрати ідуть лише на оплату праці дорожніх робітників та на пальне.

На сьогодні аварійні ями ліквідували по вулицях: Байди Вишневецького, Степана Бандери, Князя Ольгерда, Генерала Момота, Святителя-хірурга Луки, Вʼячеслава Чорновола, Пастерівська, Новопречистенська, Припортова, Ярославська, Богдана Хмельницького, Сергія Амброса, Чигиринська (від вулиці Петра Дорошенка до вулиці Сінна) та проспекту Перемоги.

Найближчими днями роботи проводитимуться по вулиці Дахнівська Січ. Також плануємо завершити роботи по вулиці Петра Дорошенка. Виїзд з міста в бік міста Золотоноші теж в неналежному стані, тому також найближчими днями там працюватимуть комунальники.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 піар бюджетників 06.03.2024 14:48
Достали вже комунальниками. Сидять на бюджеті і завищених тарифах,на наших податках. А других професій не існує? Наприклад будівельники, які вимушені при любій погоді працювати ,щоб якось заробити і без гарантій на завтра
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Ольга Іванівна 06.03.2024 13:33
А Одеська? Чому у переліку нема Одеської? Отрешко відповів за попередній неякісний ремонт цієї вулиці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 А не буде простіше 06.03.2024 13:05
огласіть вєсь спісок вуліц та доріг, де "ямковий ремонт" не потрібний? Якщо взагалі такі існують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100