реклама

реклама

Медійник 3-PR курсу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Денис Малюк з 1 березня в онлайн-форматі розпочав навчання в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохово, Польща.

У межах проєкту академічної мобільності у сфері вищої освіти він навчатиметься за ОП «Журналістика і культура медіа» до 31 травня. Координатором програми призначено старшу викладачку кафедри журналістики, реклами та PR–технологій Світлану Коваль. Відповідне рішення затверджено в наказі ректора ЧНУ ім. Б. Хмельницького «Про міжнародну академічну мобільність здобувачів вищої освіти»

1

— Я вирішив спробувати пройти відбір на навчання, аби дізнатися, як вивчають журналістику в Польщі, чим навчання там відрізняється від нашого, а також отримати новий досвід, який зможу привезти в Україну, — розповідає Денис.

Зауважує, що хоче саме доотримати знання, які допоможуть йому в подальшому навчанні, адже більшість необхідної інформації здобуває на рідній кафедрі.

Наразі Денис навчається дистанційно через обмеження перетину державного кордону для студентів-чоловіків. Шанси на очне навчання безпосередньо в Ченстохово є, тому майбутній рекламник чекає затвердження постанови №57 Кабінету Міністрів України про дозвіл виїзду з країни за програмами обміну строком до одного семестру.

Нагадаємо, що ще одна  студентка кафедри — магістрантка Юлія Сотула ще 1 лютого розпочала навчання у Відземському університеті прикладних наук за програмою академічної мобільності Erasmus+.

Про це інформує сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото proekt-obk.com

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Алекс 11.03.2024 07:33
Єдиний медійник?замість передової вчиться нікому непотрібної професії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100