реклама

реклама

Частина Військової служби правопорядку Збройних сил України відзначає другу річницю з дня створення.

Частина Військової служби правопорядку Збройних сил України відзначає другу річницю з дня створення


З нагоди дати військовослужбовців привітали військове керівництво, представники обласної та міської влади. За вірність присязі, військовому та громадянському обов’язку та відданість українському народові їм вручили грамоти.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців, які віддали життя за єдність країни та встановлення миру і спокою на рідній землі.

Міський голова Анатолій Бондаренко відзначив військовослужбовців подяками та цінними подарунками за вагомий особистий внесок у обороноздатність країни, високий рівень професіоналізму та зразкове виконання службових обов'язків.

Частина Військової служби правопорядку Збройних сил України відзначає другу річницю з дня створення


"Я щиро вітаю всіх військовослужбовців. За роки існування ви зробили вагомий внесок у забезпечення правопорядку та військової дисципліни у Збройних Силах України. Ваша служба набула надзвичайно важливого значення з початком повномасштабного вторгнення росії. Ви берете участь у боротьбі з ворожими диверсантами, охороняєте важливі військові об'єкти, слідкуєте за дотриманням дисципліни у військових частинах, контролюєте перевезення військових вантажів. Завдяки вам Збройні Сили України стають ще міцнішими.

Своєю роботою ви з кожним днем наближаєте Перемогу України. Дякую вам за мужність і героїзм, за щоденну кропітку працю задля розвитку обороноздатності держави, за самовіддачу при виконанні завдань”, - сказав міський голова.

Частина Військової служби правопорядку Збройних сил України відзначає другу річницю з дня створення


Від імені особового складу міський голова отримав пам'ятний знак 4 спеціального відділу Військової служби правопорядку.

“Багато військових сьогодні тут, ще більше зараз на передовій. Приємно, що міська та обласна влада постійно підтримує нашу частину. Дякую підприємцям і меценатам, які не залишаються осторонь. Кожен тут присутній допомагає і наближає нашу українську перемогу. Впевнений, що разом ми досягнемо поставленої мети”, - зазначив командир військової частини підполковник Віталій Зубчук.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100