реклама

реклама

На Черкащині триває набір до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють».

Під час робочої зустрічі з головами територіальних громад області поліцейські розповіли про набір до штурмової бригади Нацполіції “Лють”.

Під час робочої зустрічі з головами тергромад області поліцейські розповіли про набір до штурмової бригади Нацполіції «Лють»


"Лють" — те, що зараз відчувають українці. Це символізує нашу нескорену волю та бажання захищати свою Батьківщину. І для цього мусимо ставати сильнішими, підсилюючи боєздатність об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України “Лють”, яка допомагає ЗСУ нищити окупантів. Головна наша мета – перемога, зауважила начальник сектору кадрового забезпечення Черкаського районного управління ГУНП в Черкаській області Оксана Сенченкова.

“Бригада Національної поліції "Лють" — це воєнізований підрозділ нового зразка. Кістяк бригади складається з діючих поліцейських та найдосвідченіших бійців, які найкращим чином проявили себе на різних ділянках фронту. Ми чекаємо на гідних та вмотивованих добровольців, які прагнуть наблизити нашу перемогу та вибити ворога”, — зазначила Оксана Сенченкова.

Приєднатися до бригади «Лють» можна, подавши анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, або ж звернутися особисто до кадрових підрозділів територіальних відділів та відділень поліції області.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Ліпандіна в шефи виберуть 24.03.2024 13:59
Він їм передасть накопичений досвід з лютого розгону незадоволених існуючою владою та ділами її. На інше, як показує недавнє минуле, сучасна поліція не здатна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100