реклама

реклама

Напередодні Великодня, який християни західного обряду — католики і протестанти — цьогоріч відзначають 31 березня, у приміщенні церкви повного Євангелія «Блага вість», що у центрі Сміли, пройшла тепла зустріч для сімей загиблих Героїв нинішньої повномасштабної війни проти російських агресорів.

Зустріч ініціював пастор цієї протестантської громади, відомий у нашому місті громадський активіст Олександр Коваленко за підтримки Смілянського міського центру соціальних служб.

433886173_1567271827407503_8042061604415234879_n

— Ми намагаємося дбати про рідних і близьких тих, хто віддав за нас найдорожче, що у нього є — своє життя, що є найвищих подвигом християнства, — сказав пастор Олександр.

Зустрічі подібного роду тут проводяться не уперше, волонтери церкви «Блага вість» активно працюють з різними категоріями нужденних, у тому числі з вимушеними переселенцями, постраждалими у ході варварської агресії з боку росії. Рідні загиблих Героїв — також під постійною турботою цієї протестантської громади.

Зустріч була напрочуд зворушливою, щирою: гості знайомилися, спілкувалися, господарі приготували для них смачне частування, а зі сцени лунали християнські співи. Завершилася ж зустріч теплим пастирським словом Олександра Коваленка і спільною молитвою за Україну, за її мужніх Героїв, за наближення нашої Перемоги.

Олександр Слєпцовський, фото автора

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100