реклама

реклама

Представники бізнесу Мошенської, Будищанської і Руськополянської громад Черкаської області отримали актуальні роз’яснення фахівців Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Підприємцям під час семінару роз’яснили порядок проведення медичного огляду працівників певних категорій, особливості атестації робочих місць за умовами праці та основні вимоги до безпечних умов праці.

photo_2024-03-22_11-37-28-768x475

Підкреслили, що роботодавець зобов’язаний створити для працівників здорові умови праці, вжити заходи з профілактики виникнення професійних захворювань і нещасних випадків на роботі. Фахівці розповіли про заходи, спрямовані на зменшення впливу на працівників шкідливих і небезпечних факторів виробничого середовища.

Особливу увагу приділили питанням трудового законодавства. Інспектори висвітлили зміни, що стосуються випробувального терміну, тривалості відпусток, умов праці, тривалості робочого часу і відпочинку, обмежень на роботу вночі й у небезпечних умовах, порядку укладення, призупинення і розірвання трудового договору.

Посадовці наголосили на важливості дотримання в процесі трудової діяльності вимог гігієни та охорони праці, належного оформлення трудових відносин.

Про це інформує Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. Фото управління

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100