реклама

реклама

Урочиста пам'ять В'ячеслава Чорновола була вшанована на Звенигородщині.

25 березня минає 25 років з дня загибелі на автотрасі під Борисполем лідера проголошення Незалежності України та голови НРУ В’ячеслава Чорновола


Сьогодні, 25 березня 2024 року, минає цілих 25 років з дня трагічної події – вбивства на автомобільній трасі під Борисполем, лідера проголошення Незалежності України та голови Народного Руху України, В’ячеслава Максимовича Чорновола.

Урочиста пам'ять В'ячеслава Чорновола була вшанована на Звенигородщині


Цей акт був страшним злочином, спрямованим на придушення духу свободи та боротьби за права українського народу, повідомляє Звенигородська РДА.

До садиби-музею у селі Вільховець зібралися представники влади та громадськості, щоб висловити повагу та вшанувати його незламну душу. Серед присутніх були начальник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, міський голова Олександр Саєнко, перший заступник міського голови Валерій Маренич, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк та інші представники громадськості.

До садиби-музею у селі Вільховець зібралися представники влади та громадськості, щоб висловити повагу та вшанувати його незламну душу В’ячеслава Чорновола


«Цей день – не лише вшанування пам'яті видатного діяча, а й нагадування нам про важливість оборони цінностей свободи, незалежності та боротьби за справедливість. Нехай дух В'ячеслава Чорновола завжди буде з нами, нагадуючи про нашу обов'язковість захищати те, за що він боровся до останнього дихання», – ідеться в повідомленні.

Фото: Звенигородська РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100