реклама

реклама

У чемпіонаті з бойового мистецтва “Комбат самозахист ICO” брали участь діти з різних міст України.

У Черкасах провели турнір, присвячений пам’яті про загиблих поліцейських


Спортивна подія відбулася 24 березня у Черкасах в одній зі шкіл міста. Змагання, що тривали протягом дня зібрали як хлопчиків, так і дівчаток різного віку та з різних міст України.

Діти змагалися у єдиноборствах під егідою всесвітньої спортивної асоціації “Комбат самозахист ICO”. Такий чемпіонат вдруге присвятили пам’яті про загиблих правоохоронців.

На відкритті були присутні сім’ї поліцейських, а також начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області Іван Давиденко його заступник Василь Яхненко та керівник ГО “Всеукраїнська асоціація бойового мистецтва. Комбат самозахист ICO” у Черкаській області Вячеслав Гамаза, глядачі та вболівальники.

У Черкасах провели турнір, присвячений пам’яті про загиблих поліцейських


За результатами змагань було визначено найкращих учасників, яких нагородили медалями, грамотами та спортивним інвентарем.

“На жаль, багато вже загинуло захищаючи нашу країну від російського агресора й нині свої перемоги на чемпіонатах діти-спортсмени присвячують загиблим правоохоронцям та військовим. Дякуємо всім учасникам. Всім, хто пам’ятає і вшановує пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність. Слава Україні! Героям Слава!” — сказав Іван Давиденко.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100