реклама

реклама

Чоловік, при спробі продажу дитячих іграшок та одягу в мережі Інтернет, ошукав довірливих громадян. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Фігуранта викрили працівники кіберполіції, спільно зі слідчими Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, за процесуального керівництва Черкаської оружної прокуратури.

Чоловік при спробі продажу дитячих іграшок та одягу в мережі Інтернет ошукав довірливих громадян


Під час проведення слідчо-розшукових дій правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 37-річний черкащанин.

Як встановили поліцейські, аферист в оголошеннях дитячого товару, які розміщував у соціальних мережах, обіцяв людям ціну нижче за ринкову. Та отримавши передоплату, зловмисник блокував покупців і більше не виходив із ними на зв’язок. Відтак у шахрайську пастку потрапили троє потерпілих.

Чоловік при спробі продажу дитячих іграшок та одягу в мережі Інтернет ошукав довірливих громадян


Під час проведення обшуку правоохоронці виявили беззаперечні докази, які підтверджують причетність фігуранта до шахрайських дій.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

На даний час тривають слідчі дії, встановлюються всі особи, які могли постраждати внаслідок шахрайських дій.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100