У цьому році працівники КП «Черкасиводоканал» встановили і замінили 586 люків у різних районах міста, інформує прес-служба установи.

– Цього року лише 199 люків та 153 зливоприймальні решітки ми встановили на тих вулицях міста, де проходив капітальний ремонт асфальтного покриття, – говорить головний інженер КП «Черкасиводоканал» Григорій Руденко. – Загалом проведено заміну 65 люків – на вул. Хрещатик, 23 – на вул. Смілянській, 78 – на вул. Благовісній, 9 – на вул. Котовського, 4 – на вул. Їльїна, 3 – на вул. Енгельса та 17 – по проспекту Хіміків. На цих вулицях встановлено нові чеські люки. Вони виготовлені з композитних полімерних матеріалів та мають декілька своєрідних ступенів захисту.

Крім люків, за необхідності, водоканалівці також встановлюють нові плити перекриття. Загалом у місті більше 10 тисяч колодязів, які збудовані ще всередині минулого століття. З часом газова корозія, що утворюється в трубах колектора, руйнує цегляну кладку, тож працівники Водоканалу розбирають її, кладуть нову бетонну плиту, цеглу та встановлюють люк.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100