Організатори соціального проекту «Святий Миколай живе в кожному з нас» закликають стати добрим чарівником для особливих маленьких черкащан.

Зробити це дуже легко, запевняють у прес-службі Черкаського міськвиконкому. Для цього варто виконати одне із побажань діток-сиріт та діток-інвалідів. Листівки із мріями розміщені на ялинках у «Будинку Торгівлі», «Дніпро-Плазі» та «Епіцентрі».

За словами головного ініціатора проекту Анжели Одарич, вже чимало жителів міста звернулись із пропозицією допомогти. Більшість з волонтерів – бізнесмени.

– До жителів міста ми зараз звертаємось як через особисті запрошення, так і через соціальні мережі, – говорить Анжела Августинівна. – Вітати з новорічними та різдвяними святами цьогоріч ми плануємо близько 1100 дітей міста, віком від одного до вісімнадцяти років. Акція ж уже проходить вшосте і стала доброю традицією. Люди знають, що ми стартуємо напередодні зимових свят, телефонують і пропонують допомогу.

Щодо подарунків, то найбільше дітвора просить іграшок, одягу, книжок, флешки, а також мобільні телефони.

– Техніку зазвичай даруємо багатодітним сім’ям, де родина не завжди у змозі її придбати, – каже Анжела Одарич. – Цього року побільшало любителів книг, що дуже радує. Розвозити подарунки почнемо з 19 грудня, а сама акція триває до 28 грудня.

Нагадаємо, ця акція унікальна своєю адресністю, оскільки кожна дитина отримає саме той подарунок, про який вона попросила Діда Мороза.

Як це зробити?

1. Відвідайте Благодійну ялинку та оберіть подарунок, який ви готові придбати.

2.Разом з координатором визначте, для якої саме дитини ви купуєте подарунок.

3.Придбайте обраний вами подарунок та віддайте його координатору благодійної ялинки.

Якщо ви не маєте можливості відвідати точки розміщення благодійних ялинок, але маєте бажання долучитись до соціального проекту, зателефонуйте до оргкомітету за телефоном: 097-916-71-27 – та разом оберіть подарунок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100