Представники Партії регіонів, які пройшли у Верховну Раду VІІ скликання, на засіданні визначили кандидатури на посаду голови майбутньої фракції ПР у парламенті, Голови ВР і Прем'єр-міністра України. Про це інформує прес-служба ПР з посиланням на народного депутата, члена парламентської фракції ПР Володимира Олійника.

«На посаду Прем'єр-міністра ми підтримали кандидатуру Миколи Азарова», - сказав Володимир Олійник журналістам після засідання фракції партії.

Володимир Олійник на підготовчій раді у вівторок

Володимир Олійник на підготовчій раді у вівторок


Він повідомив, що представники ПР уже проводили консультації з представниками Комуністичної партії України щодо підтримки кандидатури Миколи Азарова на пост Прем'єр-міністра України.

«І зараз йдуть консультації: вони хочуть почути Прем'єра. Фракція має право обговорити з ним усі питання, пов'язані з реалізацією програми Уряду», - зазначив парламентарій.

Також Володимир Олійник розповів, що на засіданні депутати підтримали рішення висунути кандидатом від ПР на посаду Голови Верховної Ради України VІІ скликання Володимира Рибака.

«Кандидатуру на посаду Голови Верховної Ради висунули свою – це Рибак Володимир Васильович», - заявив він, зазначивши, що кандидатуру Володимира Рибака схвалив Президент України Віктор Янукович.

Крім того політик повідомив про рішення керівником фракції ПР у парламенті обрати Олександра Єфремова.

Сам Олійник, за чутками, може стати заступником керівника фракції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100