На відкритому рингзі «Черкаси-Арени» відбулося відкриття чемпіонату області з боксу серед молоді, жінок-молоді, юнаків та дівчат.

У змаганнях беруть участь понад 200 учасників, вони належать до 18 команд із усієї Черкащини. За перемогу боротимуться спортсмени з Ватутіного, Маньківки, Умані, Тального, Канева, Червонослобідської ТГ.

IMG_20240502_151801

Місто Черкаси представлять вихованці КДЮСШ «Вікторія», «Динамо», «Вулкан», «AmbrosCrossFight», БК «Манеж», ФСТ «Спартак».

Поєдинки триватимуть до 4 травня.

Начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Іван Солодкий побажав спортсменам безкомпромісної боротьби та завершити змагання без травм.

– Вітаю всіх учасників змагань у Черкасах. У ці непрості для країни часи ви маєте можливість тренуватися, змагатися. Першочергово ми завдячуємо цим нашим збройним силам, усім силовим структурам. Нехай переможе найсильніший! Слава Україні!, – сказав Іван Солодкий.

За словами старшого тренера Черкаської області з боксу Віктора Петриченка, чемпіонат в області є відбірковим до чемпіонату України.

IMG_20240502_151712

– Вже наприкінці травня юнацька збірна Черкаської області представлятиме свої інтереси на чемпіонаті України. А чемпіонат України, відповідно, буде відбірковим до чемпіонату Європи. Тому це дуже важливі змагання, – повідомив він.

Своїх трьох учасників привів на ринг у перший день змагань тренер з боксу КДЮСШ «Вікторія» Володимир Кіхтенко.

– Хлопці входять до різних вагових категорій: 48 кілограмів, 52 кілограми, 71 кілограм. На рингзі їм треба бути чоловіками з характером, готовими боротися до кінця, решту ми даємо, – наголосив тренер.

IMG_20240502_151609

13-річна боксерка Аня поділилася, що боксувати буде вже в фіналі. Зараз вона готується до змагань, і, якщо переможе, отримає перше місце в розряді боксу. Спорт для неї – можливість захистити себе, рідних.

Юлія Капуш

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100