pechatka Розпорядженнями Президента України звільнено з посад голів райдержадміністрацій Маньківської – Юрія Мороза і Тальнівської – Сергія Осипенка.

Після місцевих виборів їх та ще двох голів РДА (Христинівської та Звенигородської) було обрано головами відповідних районних рад. Указів щодо звільнення колег Мороза і Осипенка з інших районів на сайті Президента ще не оприлюднено.

Маньківська районна рада, яку очолив Юрій Мороз, складається з 46 депутатів. З них 16 представляють Народну партію (це найвагоміша фракція народників в черкаських радах), 11 – ПР, 7 – «Батьківщина», 3 – «Наша Україна», по 2 – КПУ, «Сильна Україна», «Фронт Змін», СПУ.

Тальнівська районна рада, головою якої обрано Сергія Осипенка, налічує 56 депутатів. З них 20 – Партія регіонів, 8 – Народна партія, 6 – «Батьківщина», 5 – «Наша Україна», 4 – «Сильна Україна», 3 – КПУ.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 спеціаліст райдержадміні 26.12.2010 19:11
Мороз Юрій Андрійович перебуваючи на державній посаді в період 08.06.10р. по 10.12.10р. , посаді голови маньківської райдержадмініст рації - діяв умисно , перевищуючи службові повноваження, фальсифікуючи доументи кадрового резерву зарахував свого близького товарища Балабака В.Ф. в порушення вимог чинного законодавства у кадровий резерв та видав розпорядження про його призначення на посаду начальника управління агропромисловог о розвитку маньківської райдержадмініст рації , в порушення вимог чинного законодавства .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 депутати райради 24.12.2010 14:53
Обрання Мороз Ю. А. на посаду голови маньківської районної ради є не справедливим . Юрій це той , що у 2009 році за 200 гривень вів відкриту агітацію в центрі смт. маньківка за екс-президента України Ющенко , це той , що будучи посаді голови маньківської райдержадмініст рації - діяв умисно , перевищуючи службові повноваження, фальсифікуючи доументи кадрового резерву зарахував свого близького товарища Балабака В.Ф. в порушення вимог чинного законодавства у кадровий резерв та видав розпорядження про його призначення на посаду начальника управління агропромисловог о розвитку маньківської райдержадмініст рації , це той , що 03 грудня 2010року за безцінь продав комунальне підприємство ПМК-204 в порушення вимог чинного законодавства . Ми депутати маньківської районної ради незалежно від кольору прапора повинні об`єднати свої зусилля на – недовіру і відізвати його з посади голови маньківської районної ради .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Валентин 15.12.2010 19:50
Мороз Юрій Андрійович екс - голова Маньківської райдержадмініст рації - НЕ ЯВЛЯЄТЬСЯ ЧЛЕНОМ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ і НІКОЛИ НИМ НЕ БУВ - І НЕ БУДИТЬ - це виходиць з партії "Сильна Україна " -Тигіпка С.Л. . Обрання Мороз Ю.А. на посаду голови Маньківської райради є несправедливим і випадковим . Депути райради зобовязані виявити Морозу Ю.А. недовіру і відізвати його з посади голови райради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100