реклама

реклама

Реалізація проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-II» у Балаклеївській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 ім. Є. Гуглі Смілянського району завершився заміною 87 вікон на нові енергозберігаючі.

Загальна вартість проекту становить 160 599 грн. За словами заступника директора школи Ольги Скляренко, власними силами вони ніколи б не реалізували таке завдання. Але завдяки співфінансуванню громадської організації «Сріблянка» у сумі 8031 грн., Черкаської обласної ради – 7200 грн., Смілянської районної ради – 7226 грн., Балаклеївської сільської ради – 58142 грн., ЄС/ПРООН – 80 000 грн. мрія педагогічного та учнівського колективів стала реальністю.

Урочисту стрічку з нагоди завершення реалізації проекту перерізав перший заступник голови Смілянської райдержадміністрації Віктор Золотоверхий спільно з начальником відділу економіки РДА Іваном Пономаренком та завідувачою районним методичним кабінетом відділу освіти РДА Марією Самарською, інформують у Смілянській РДА.

Довідка

Між Смілянською райдержадміністрацією, Смілянською районною радою та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй було укладено Угоду про партнерство щодо підтримки впровадження ініціатив громад у рамках Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-II».

Спільним рішенням комісії з відбору сільських рад обрано для участі в проекті Костянтинівську (організація «Школа – Дім»), Березняківську (організація «Березняки»), Балаклеївську (організація «Сріблянка») та Носачівську (організація «Затишок») територіальні громади

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100