реклама

реклама

Прокуратура міста Черкаси, відповідно до статті 15 Закону України «Про державну службу», оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця, прес-секретаря прокурора м. Черкаси (на правах головного спеціаліста) прокуратури Черкаської області.

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту та стаж роботи за фахом, знання державної мови, володіють комп’ютером, повідомляє прес-служба прокуратури.

До заяви про участь у конкурсі додаються такі документи: заповнена особова картка (форма П-2 ДС) із відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4*6 см; автобіографія; копії документів про освіту; відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї; копії першої та другої сторінок паспорта громадянина України, довідка органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номера; довідка про перевірку особи на наявність судимості, притягнення до відповідальності за корупційне правопорушення, довідка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, медичні довідки про стан здоров’я (форма №133/о) та про проходження психіатричного і наркологічного оглядів.

Довідки за телефоном: 54-05-97 (м.Черкаси, вул. Б.Хмельницького, 60).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #1 Прокурор 29.12.2012 00:24
Робота для діда або бабульки, які вже більше нічого не вміють і ні до чого не прагнуть. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100