Факт ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах виявили в одному із уманських ТОВ співробітники відділу податкової міліції Уманської ОДПІ. Про це повідомляє перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА в Черкаській області Сергій Віннік.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів в рамках загальнодержавної операції «Бюджет» з’ясувалося, що 59-річний директор товариства (спеціалізується на вирощуванні зернових та технiчних культур) з метою умисного ухилення від сплати податків до державного бюджету шляхом безпідставного приховування об‘єкту оподаткування з податку на прибуток в першому кварталі 2009 року та безпідставного завищення податкового кредиту з ПДВ по фактично неіснуючим господарським взаємовідносинам з постачання сільськогосподарських культур, з державним сільськогосподарським підприємством Черкаського р-ну, в лютому 2009 року ухилився від сплати податків в сумі 1,6 млн. грн.

Слідчим відділом ПМ ДПА в Черкаській області відносно директора ТОВ порушено кримінальну справу. Вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100