реклама

реклама

Інспекція вимагає від магазинів проводити цілодобову боротьбу зі снігом

Інспекція вимагає від магазинів проводити цілодобову боротьбу зі снігом

У Черкасах власників торгових центрів, магазинів, бутіків, ресторанів тощо просять самостійно розчистити від снігу та льоду прилеглу територію, зокрема тротуари. Із таким проханням, з метою уникнення утворення ожеледиці, до них звернулася місцева муніципальна інспекція, посилаючись на Правила благоустрою міста. У разі не виконання цих вимог на підприємців чекають штрафні санкції. Про це повідомляє прес-служба черкаського міськвиконкому.

За словами заступника директора департаменту муніципальної інспекції Черкаського міськвиконкому Ольги Швець, у Правилах благоустрою міста є чітко прописані вимоги для підприємців, які вони повинні виконувати, слідкуючи за станом своєї прилеглої території.

– По-перше, починати очищення від снігу слід відразу після початку снігопаду і виконувати цілодобово. По-друге, першочергово очищати проходи на тротуарах шириною не менше 1,5 метра, а також посипати протиожеледними засобами. По-третє, забезпечувати заготівлю піску за нормами не менше 1 куб. м на 1 тис. кв. м площі, що прибирається. І нарешті – здійснювати вивезення снігу й льоду лише в спеціальні місця, визначені виконкомом міськради, – зазначила Ольга Швець.

Вона також додала, що всі ці заходи покликані унеможливити утворення ожеледиці на тротуарах та іншій прилеглій до закладів території. Муніципальні інспектори Черкас попереджають, що невиконання зазначених вимог Правил благоустрою вважається адміністративним правопорушенням, за яке, відповідно, передбачені штрафні санкції. Розмір штрафу становить: для фізичних осіб – від 340 до 1360 грн., для юридичних осіб – від 850 до 1700 грн.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Снеговик 18.12.2010 01:54
А что только торгашам все грозят. У областной милиции по Благовестной всегда жуть что творится. И светофор тамошний очень к месту... и никто не штрафует!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Опт 18.12.2010 01:19
Просто бред... А навіщо нам комунальні служби, навіщо комунальні підприємства, навіщо 500 осіб чиновників у тепленьких кабінетах...
Підприємець придумай бізнес, пройди купу бюрократичних процедур у тих же чиновників-казнокрадів, купи приміщення, зроби ремонт, створи робочі місця, плати податки, закупи товар чи сировину, створи продукт, спробуй його продати.... тобі мало? піди ще сніг повідкидай і вивези за власні кошти у місце, куди вкажуть ті ж чиновники...
бред...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Прохожий 17.12.2010 20:29
:lol: Нагадувати...

Утро, снег, иду возле Макдональдса, на тротуаре вдоль проезжей части - месиво, зато тропинки , что ведут к Макдональдсу расчищены..

Вечер - та же ситуация, только снег уже утрамбован.

А ведь так было всю прошлую зиму. Слой снега (или льда) все увеличивался, люди падали - и тишина. Видимо плохо "нагадували" ?! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Україна 17.12.2010 16:08
Цікава формуліровка просять і тут же штрафні санкції,можливо краще було б написати просто нагадуємо.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100