реклама

реклама

Крім допомоги від компанії, "Київстар" закликає своїх працівників і до волонтерської допомоги

Крім допомоги від компанії, "Київстар" закликає своїх працівників і до волонтерської допомоги

Виставу від акторів Черкаського академічного театру ляльок та подарунки отримали вихованці Обласного спеціалізованого будинку дитини напередодні Нового року. Яскраве свято для дітей-сиріт улаштували волонтери компанії «Київстар», які завітали до Черкас 16 грудня.

Головний лікар Обласного спеціалізованого будинку дитини Валентина Тертична розповіла, що працівники компанії влаштовують свято для дітей уже кілька років поспіль. Дарують одяг, взуття, постільну білизну, медичне обладнання, проводять ремонтні роботи. Так, цьогоріч, окрім лялькової вистави, компанія «Київстар» допомогла придбати методичні посібники, літературу для розвитку й навчання, різноманітні ігри та роздаткові матеріали на суму 15 тис грн.

– Наша малеча радіє подарункам, а ми задоволені тим, що є люди, які свою турботу і увагу дарують дітям, – ділиться враженнями Валентина Анатоліївна.

За словами начальника відділу технічного обслуговування Черкаського відділення «Київстар» Івана Жука, такі свята завершують щорічну програму благодійної допомоги сиротам, яку компанія проводить усьоме поспіль у рамках усеукраїнської благодійної ініціативи «Для людей, для країни». І це не лише вирішення побутових проблем інтернатів. Адже серед працівників компанії активно розвивається волонтерський рух. Вони самостійно збирають подарунки і приїжджають до дітей, щоб поздоровити їх зі святами.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100