реклама

реклама

Нещодавно на сайті tsn.ua з'явилося повідомлення, що Руслана Писанка вдруге офіційно вступила у шлюб, через що зовсім перестала з'являтися на офіційних тусовках. Жінка в 47 років мріє про дітей і не пускає у особисте життя сторонніх.

Так ставитися до приватного життя пишну красуню України примусило важке розлучення із колишнім громадянським чоловіком Іваном. Розкол у їхніх стосунках, які тривали майже 5 років, стався через його ревнощі до партнера Руслани у шоу «Танці з зірками» черкащанина Миколи Коваленка. Про це пише видання «Вечірні Черкаси».


Сам Микола Коваленко запевняє, що участь у проекті «Танці з зірками» позначилася на особистому житті не лише Руслани, а й його також.

– Іван не влаштовував публічних сцен ревнощів, він просто не підтримував своєї жінки. Руслана потребувала підтримки і неодноразово запрошувала свого чоловіка на репетиції, однак він жодного разу так і не прийшов. Сьогодні, наскільки я знаю, Руслана офіційно вийшла заміж за іншого чоловіка, між іншим, черкащанина. Інші подробиці особистого життя розпитуйте у самої зірки, – прокоментував Микола Коваленко «Вечірці» телефоном із Росії. – Через проект розлучився і я. Було дуже важко, виникали різні ситуації. Газети, і наші, черкаські, в тому числі, писали жахливі статті, і моя дитина телефонувала та в сльозах питала: «Тату, ти від нас ідеш?». Витримати це все було важко...

Нині Микола Коваленко працює у Росії. Там за три роки він відкрив кілька танцювальних шкіл та магазинів, а сьогодні працює над губернаторським балом. Чоловік запевняє: йому добре працюється в Росії, адже там потребують його таланту та досвіду.

Руслана Писанка щаслива зі своїм чоловіком, якого звуть Ігор. Він – бізнесмен, молодший за неї і забирає її з оберемками квітів після вистав.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100