реклама

реклама

Оновлений офіс Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України відкрили сьогодні у колі представників черкаських ЗМІ. На відкриття приїхав голова НСЖУ Олег Наливайко, який також узяв участь у розширеному засіданні правління обласної організації спілки, обговоривши актуальні та проблемні питання роботи мас-медіа.

Фото Сергія Редька

Фото Сергія Редька


Тривалий час у офісі спілки був "ретро-радянський" стиль. Фото Сергія Редька

Тривалий час у офісі спілки був "ретро-радянський" стиль. Фото Сергія Редька

Кошти на ремонт офісу було надано за сприяння народного депутата України Володимира Зубика, до якого звернулися ветерани черкаської журналістики. Облаштувати кабінет меблями допомогла родина відомого аграрія Петра Душейка. Тож Петро Григорович також завітав на відкриття і разом з Олегом Наливайком перерізав символічну червону стрічку.

 Ремонт у офісі спілки не проводився ще з радянських часів. Тож умови тут тривалий час були не надто комфортними як для роботи, так і для проведення тих чи інших заходів.

– Ми намагаємося, аби цей офіс став місцем спілкування і зустрічей журналістів, куди кожен з них зможе прийти попрацювати. Також тут збираються ветерани, для яких важливе спілкування. Тож саме завдяки їм вдалося отримати кошти на ремонт, – сказав перший секретар НСЖУ, голова Черкаської обласної організації Спілки Сергій Томіленко.

Привітавши черкащан з відкриттям, Олег Наливайко розповів: у центральному офісі спілки також відбуваються реорганізації. Зокрема, там орендуватимуть кабінети професійні організації, тож незабаром Спілка стане справжнім «будинком журналіста», куди представники мас-медіа зможуть звертатися з будь-яких питань. Також нині проводиться ремонт конференц-залу, де планується проведення численних заходів, зокрема, навчальних семінарів.


Петро Душейко побажав журналістам економічної незалежності, бо тільки вона, на його переконання дає справжню незалежність. А також пообіцяв у подальшому підтримувати обласну організацію НСЖУ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100