dm1 Напередодні Нового року маленькі жителі Черкащини писали листи Діду Морозу. Як зазначають співробітники Укрпошти, фантазія дітей у листах не має меж.

Вже на початку грудня Черкаська дирекція поштового зв’язку перетворилася на справжню резиденцію північного дідуся. Від дітей надійшло близько 100 листів із зворотніми адресами та понад 50 прохань-звернень без підписів.

За словами співробітників Укрпошти, хтось зазначає на конверті – Діду Морозу на Північний Полюс, хтось відсилає листа до Лапландії, а хтось, без будь-яких уточнень, пише «Діду Морозу від твоєї любої Даринки». Прохання та побажання у дітлахів майже однакові – багато, багато подарунків. Проте олівці, книжки чи іграшки сучасних дітей мало цікавлять. Усе частіше замовляють мобільні телефони, велосипеди, великі конструктори чи комп’ютери. Проте, є інші побажання: «Діду Морозе, я вчуся на 10,11,9! Подаруй мені маленький справжній телевізор, бо мені ніколи не дають його подивитися. З любов’ю Влад», або «Привіт Дід Мороз! Мене звати Свєта. Мені 11 років. Подаруй будь ласка мені гелієві роліки 41 розміру (на вирост!)».

dm2 В Укрпошті зазначають, що діти просять не лише матеріальних подарунків: «Дідусь Морозець! Поговоримо про мене. На новорічні свята ми чекаємо братика. Мамі 9 місяців, 35 неділь. В мене в класі була бійка. Я хвилююся за потерпілого, але з ним усе добре! Я посорилася з подругами, бо вони обзиваються. Хочу шоб мій клас поправився, бо в класі 34 дітей. З повагою Катя». Більшість дітей разом із проханнями надсилає власні малюнки, вітаючи таким чином Діда Мороза і Снігурку.

Листи маленьких жителів області не залишаються без уваги. «Борода з вати», розібравши пошту, сідає писати відповіді-привітання, а також за ініціативою та за рахунок працівників Черкаської дирекції Укрпошти щороку нагороджують юних дописувачів.

Крім того, другий рік поспіль у поштовому зв’язку діє особлива доставка кореспонденції. У костюмі Діда Мороза та Снігуроньки кур’єри розносять замовлення. За словами працівників Черкаської дирекції Укрпошти, така послуга допомагає черкасцям відчути святковий настрій навіть під час отримання посилки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100