реклама

реклама

Перебуваючи у відрядженні, міський голова Черкас Сергій Одарич провів вихідні у Львові. Про це він повідомив своїм підлеглим на сьогоднішній нараді.

Для прикладу він розповів чиновникам, як там оперативно прибирають сніг.

– У п’ятницю там висипав потужний сніг. Море снігу засипало місто. У неділю зранку виходжу (о 9.00) – все місто, тротуари почищені. Вся прибордюрна частина розчищена. Всюди власники будівель з шостої ранку сніг повідкидали, – розповів Сергій Олегович.

Опісля він запропонував колегам вивчити організацію роботи у Львові.

Також до завтра він наказав створити пам’ятку для власників будівель.

– Там мають бути з одного боку вказані обов’язки (про підтримання порядку на території), з іншого – всі координати тих служб і організацій, де власники приміщень можуть замовити послуги з прибирання прилеглої території. Зокрема, там має бути вказаний час доби, о котрій має бути наведений лад, – сказав мер.

Нагадаємо, з минулого четверга Сергій Одарич був у відрядженні в Києві. За словами керуючого справами МВК Миколи Кудрявцева, там він спілкувався з представниками Кабінету Міністрів. Повернувся мер учора. О 17.00 у нього відбулася зустріч з представниками бізнесу для огляду макету майбутнього Хрещатика.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100