реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб з повагою ставиться до ідеї місцевої влади щодо реконструкції вулиці Хрещатика. Про це він розповів журналістам під час вчорашньої прес-конференції.

На запитання журналістів про його ставлення до реконструкції Соборного скверу – створення на його місці підземного паркінгу – Сергій Борисович відповів так:

– Я особисто не розглядав ніяких проектів стосовно реконструкції цього скверу. Враховуючи те, які тенденції сьогодні є у накопиченні транспорту, а особливо приватного, я думаю, треба сьогодні цим займатися. Щоб не було пробок і дискомфорту, – прокоментував Сергій Борисович.

Водночас він наголосив на тому, що Хрещатик – вулиця історична, де є багато архітектурних об’єктів, які потрібно зберегти. Саме тому він дав розпорядження головному архітекторові області Василеві Дмитренку розглянути найближчими днями проект.

– Василю Івановичу, протягом тижня розглянуте, доповісте мені. У наступний понеділок на координаційній нараді разом з паном Одаричем (Сергій Одарич – міський голова Черкас, якому належить ідея реконструювати Хрещатик – ред.) говоритимемо, що там буде, як це погоджено, що це стосується і кого, хто це буде роботи… – сказав Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100