реклама

реклама

Черкаський обласний художній музей творча спілка «Art Cherkassy» проводять благодійний мистецько-екологічний проект «Про хвости».

1 березня о 15.00 з нагоди святкування Всесвітнього Дня котів у музеї відкривається ІІІ благодійна виставку-конкурс, яка присвячена тваринам, усім, хто має ХВОСТИ. Виставку організовано в рамках Благодійного мистецько-екологічного проекту, що проводиться з метою привернення уваги громади до проблем безпритульних чотириногих. Оргкомітет прагнув актуалізувати питання внутрішньої екології людини, розбудити у глядачів почуття добра, турботи і любові до братів наших менших.

На виставці представлено твори живопису, графіки, комп’ютерної графіки, текстилю, фотографії, плакат та інших сучасних видів мистецтва.

Після відбірного етапу до експонування увійшло більше 100 творів від 67 учасників, переважна кількість учасників – молодь.

Завдяки спонсорській допомозі рекламного агентства «PrintPro» видано міні-каталог «Про хвости», сувенірні магніти та листівки. На відкритті виставки презентовано видання з найкращими роботами учасників, відібраних за результатами відбірного етапу мистецько-екологічного проекту. Всі бажаючі зможуть придбати каталог, а виручені кошти будуть передані Черкаському міському товариству захисту тварин «Друг» для догляду за тваринами.

Для популяризації благодійного мистецько-екологічного проекту «Про хвости» кращі роботи учасників будуть надалі використані для видання кишенькових календарів, листівок, блокнотів та іншої поліграфічної продукції.

Виставка діятиме до 25 березня. Про це інформують організатори.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100