За інформацією лінійного відділу в річковому порту міста Черкаси, Київського міжрегіонального управління Укрморрічінспекції та Реєстру судноплавства України з 9 травня 2013 року відкривається навігація для судноводіїв маломірних (малих) суден. Про це інформує Діловий регіон.

З 9 травня до закінчення оголошення нерестового періоду риби плавання маломірних (малих) суден дозволяється лише в 20-метровій смузі вздовж суднового ходу на річці Дніпро. Причалювати до островів і берегів дозволяється лише з тієї сторони, яка безпосередньо межує з судновим ходом, за виключенням заказників та заповідників, - повідомляють в управлінні МВС України в Черкаській області.


Вихід у плавання з 9 травня до закінчення оголошення нерестового періоду риби дозволяється лише з баз стоянок маломірних (малих) суден: 001, 002, 003, 005, 055, «Нептун», Свидівського причалу, яхт-клубу «Парус», а також із баз відпочинку та прокату прогулянкових маломірних суден. При цьому вихід у плавання дозволяється лише на зареєстрованих суднах з бортовими номерами, а судноводії маломірних (малих) суден повинні мати при собі судновий білет, свідоцтво про придатність судна до плавання, свідоцтво на право управління судном, талон попереджень, а також технічний талон про проходження технічного огляду.

За довідками звертайтесь за телефонами: (0472) 45-82-25, 72-72-84.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100