Черкаська обласна організація ВО «Свобода» планує провести «тиждень зірваних сесій». Про це вчора під час прес-конференції повідомив голова організації Юрій Ботнар.


– Дай Боже, щоб мої слова справдилися, і в суботу, наприклад, ми могли б з вами це констатувати, – висловив переконання «свободівець».

Так, 20 березня одночасно в Умані та Звенигородці відбудуться сесії міських рад. Там, за словами Юрія Ботнара, «свободівці» пояснюватимуть «зайдам» – міському голові Звенигородки Олександрові Cаєнку та міському голові Умані Юрію Бодрову, «що й до чого».

– 21 березня – сесія Черкаської міської ради, на яку ми як громада зобов’язані прийти, – перераховує плани на тиждень очільник обласної організації партії. – Хоч від «Свободи» там (серед депутатів міськради, – ред.) немає жодного депутата, що дуже прикро, але громада, в першу чергу, має право питати про зроблене і в депутатів, які в більшості, і в депутатів-опозиціонерів.

Якщо «свободівців» на сесію не пустять, то вони обіцяють зайти до зали засідань усією громадою і звернутися до міського голови Черкас Сергія Одарича.

– 22 березня у нас подія, яку ми дуже давно чекали, – сесія Черкаської обласної ради. Громада зайде, і запитає в Сергія Борисовича Тулуба (голоси Черкаської облдержадміністрації, – ред.), як йому в Черкасах працюється, чи не хоче він додомочку, до хатинки. Поки що в нього багато місць для проживання, але найближчим часом, я думаю, – Лук’янівське СІЗО, «ветер северный», – пожартував Юрій Ботнар, навівши, як приклад, слова з пісні Михайла Круга «Владимирский централ».

Цього дня «свободівці» висуватимуть дві вимоги: відставки голови ОДА і розпуску обласної ради, оскільки, на їхню думку, вона цілком не відповідає політичним вподобанням громади Черкащини на сьогодні.

– Нас чекає цікавий тиждень. Я сподіваюся, що мене не посадять діб на 15 вже у Звенигородці, бо я хочу до обласної ради (засідання сесії, – ред.) добути, – посміхнувся Ботнар. – Це вже як складеться. Нас таких Ботнарів багато, тому все буде добре.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100