реклама

реклама

Працівники лінійного відділу на ст. Христинівка УМВС України на Одеській залізниці затримали зловмисника, який ще в минулому році здійснив крадіжку 170 деталей верхньої будови колії на перегоні ст. Гайворон – ст. Джулинка Кіровоградської області.

Телефонне повідомлення про нестачу 30 підкладок та 140 залізничних костилів надійшло до чергової частини міліції від майстра колії наприкінці травня 2012 року.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, ні зловмисників, ні свідків злочину не виявила. Справу було доручено молодому співробітникові оперуповноваженому карного розшуку Володимиру Грицику.

Лейтенант міліції, проводячи профілактичні заходи в населених пунктах, розташованих поблизу залізниці, не забував про нерозкритий злочин, постійно розпитуючи селян про тих, хто полює за металом на залізниці.

У березні цього року він виявив, що вищевказані деталі викрав 26-річний непрацюючий мешканець м. Гайворон Кіровоградської області. Правопорушник повністю визнав свою вину, пояснивши, що викрадене обладнання він демонтував у нічний час і перевозив на велосипеді з метою продажу односельцям.

Збиток залізниці становить близько 2000 грн., тоді як зловмисник одержав за деталі трохи більше 100 грн. Хлопець мешкає разом з матір’ю, має тільки початкову освіту, а живе за рахунок випадкових заробітків.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, інформує прес-служба УМВС України на Одеській залізниці. Правопорушник повинен буде відшкодувати завданий залізниці збиток.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100