Керівництво ПАТ «Азот» цікавиться в міської влади Черкас, де поділися кошти, які підприємство перераховувало міському бюджету на закупівлю тролейбусів. На підприємстві заявили, що кошти зникли в невідомому напрямку. Це з’ясувалося наприкінці минулого року, інформує прес-служба ПАТ «Азот», реагуючи на звинувачення черкаського осередку партії «УДАР».

Нагадаємо, що днями партійці обурювалися, що черкащани досі не отримали тролейбуси, подаровані почесним президентом ПАТ «Азот» та екс-кандидатом у нардепи Валентиною Жуковською напередодні парламентських виборів.

«ПАТ «Азот» придбало для міста 15 тролейбусів, але досі не передало їх в комунальну власність. Але ж за свої обіцянки треба відповідати!», – заявляли в партії, погрожуючи привести громаду міста до підприємства, щоб вимагати тролейбуси.

«ПАТ «Азот» було укладено угоду з містом, за якою у міський бюджет була перерахована беспрецедентна сума грошей на розвиток міста. Серед погоджених напрямків їх використання була і закупівля тролейбусів. На жаль, міська влада не змогла організувати тендер на придбання цих тролейбусів. Міський голова звернувся до ПАТ «Азот» з тим, щоби завод придбав ці тролейбуси, фактично заплативши за них ще раз. З вересня місяця завод чекає рішення міської ради щодо того, яким чином гроші будуть повернути підприємству, а тролейбуси – прийняті на баланс «Черкасиелектротранс», – повідомили на підприємстві «Азот», зауваживши, що нині сума, виділена на тролейбуси зникла.

Керівництво ПАТ «Азот» переконано, що найшвидшим шляхом вирішення проблеми є оприлюднення звіту щодо використання коштів, передбачених для закупівлі тролейбусів у міському бюджеті, а також інших сум, перерахованих заводом на розвиток міста.

«Ми вважаємо, що ці суми необхідно повернути у міський бюджет і використати за призначенням, що не лише дозволить місту отримати тролейбуси, але й вирішити інші проблеми, серед яких – ремонт доріг, шкіл, дитячих садків. У зв’язку з цим, пропонуємо опозиції, діючим депутатам місцевих рад ініціювати публічний звіт керівництва міста щодо цього питання», – зазначає керівництво підприємства «Азот».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100