реклама

реклама

Олександр Радуцький (у центрі) сподівається, що спорт "конструктивно" впливатиме на колег-депутатів

Олександр Радуцький (у центрі) сподівається, що спорт "конструктивно" впливатиме на колег-депутатів

Депутати міськради розпочали підготовку до спартакіади, яка запланована на весну між працівниками Черкаського міськвиконкому і депутатським корпусом. Нагадаємо, як повідомляв «Прочерк», на одній з передноворічних сесій секретар міськради Віктор Горкун просив депутатів «уважно поставитися» до занять спортом. Для тренування депутати можуть займатися міні-футболом у спорткомплексі «Будівельник».

Про перші враження від тренувань написав у своєму Інтернет-щоденнику депутат міськради, соціаліст Олександр Радуцький.

«Після п’яти місяців перерви сьогодні вдруге ходив на міні-футбол. Перша гра показала: тіло стало важким, неповоротким, проте ноги, руки «пам’ятають» як потрібно діяти у тій чи іншій ситуації. Ігри проходять між депутатами міської ради з різних фракцій та працівниками мерії. У грі розкривається характер і «супротивника», і колеги по команді, тут можна познайомитись ближче, краще зрозуміти один одного, а це неодмінно додасть конструктивізму в роботу міської ради», – міркує Олександр Радуцький.

«Завдяки таким тренуванням планую досягти ще однієї мети - за півроку схуднути щонайменш на 10 кг. Змагання з футболу нагадали мені юність (маю перший дорослий розряд із класичної боротьби). Спортивний запал, адреналін у крові, прагнення перемогти…. Прикладом наполегливості і прагнення досягти поставленого результату для мене є моя донька, яка професійно займається художньою гімнастикою і у свої 12 років має перший дорослий розряд. Найближчим часом планую також відновити заняття з плавання», – розповів про плани на майбутнє депутат.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100