реклама

реклама

Юрій Бієвець: «Пасторам не дають кредитів, а прихожанка спершу сама погодилася оформити на себе кредит. Нині ж все робиться для того, щоб забрати в пастора будинок».

Юрій Бієвець: «Пасторам не дають кредитів, а прихожанка спершу сама погодилася оформити на себе кредит. Нині ж все робиться для того, щоб забрати в пастора будинок».

Залишити канівського пастора без житла вирішила прихожанка церкви. Так вважає єпископ євангельської церкви «Благая вєсть», депутат обласної ради від Партії регіонів Юрій Бієвець. Про це він розповів «Прочерку».

Про те, що прихожанку ошукав пастор церкви, яку вона відвідувала, на досить велику суму, повідомляв нещодавно відділ зв’язків з громадськістю МВС України в Черкаській області. У повідомленні, зокрема, йшлося, що «42-річний пастор церкви залучав до своєї «святині» в Каневі, далеко не бідних людей, які могли постійно вносити пожертви… Під його вплив потрапила і 37-річна канівчанка, приватний підприємець. Увійшовши в довіру до жінки, зловмисник запропонував їй взяти кредит, пообіцявши переоформити на неї свій будинок з земельною ділянкою, щоб було заставне майно для банку та запевнив, що буде справно сплачувати гроші за користування кредитом. Вона знову погодилась, взяла в банку грошові кошти… і незабаром пастор в руках тримав омріяну суму – не багато не мало, а 139 000 доларів США…»

Як пізніше повідомили ЗМІ з посиланням на прокурату області, канівський пастор представляв церкву «Благая вєсть». Тож ми вирішили взяти коментар стосовно інциденту у єпископа цієї церкви Юрія Бієвця.

– Насправді там нічого такого не було, як це все описується, – повідомив пан Юрій. – Рішення про взяття прихожанкою кредиту було не особистим рішенням пастора, а рішенням ради церкви, щоб оформити кредит на когось з прихожан. Адже пасторам не дають кредитів. Ця прихожанка сама погодилася. А тоді вже почалися ці перипетії… А по-друге, дуже легко це питання вирішується. Цій жінці просто треба поїхати у банк і переписати все на пастора, бо його ж будинок під заставою! Не її будинок закладений, а його двохповерховий будинок закладений під цей кредит. Тому, як він (пастор – ред.) обманув і обікрав прихожанку на таку суму – це у мене викликає велике запитання. Зараз жінка їхати в банк не хоче. Я бачу, що ця жінка все робить для того, щоб забрати будинок у пастора і повісити на нього всі борги. І «обкручується» все так, як подобається цій жінці...

Нині ж, за словами Юрія Бієвця, канівський пастор не знаходиться під арештом.

– Там навіть не порушена кримінальна справа, бо люди розуміють цю ситуацію. Правоохоронці поговорили з однми й іншими. Ситуація накручена і надумана з єдиною метою – залишити пастора без житла, – вважає Юрій Бієвець.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 саша 17.01.2011 14:37
Все в рамках,вона брала, а він поручитель,руча вся власним майном.
Що до сект Костик я думаю деградація в когось іншого,можете назвати когось хто в церкві деградував?
А з визначенням секти; хоч інколи словник читайте шановний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Костянтин 13.01.2011 12:54
Для цього ці секти і створюються, щоб залучати небідних людей і потихеньку витягувати з них гроші... Це далеко не церква, до якої людина може ходити, а може і ні. Це чітко структурована бізнес-структура, в яку людина попадає раз і назавжди, а результат - повна психічна і матеріальна деградація...
Та й чутки ходять по черкасам, що цей обласний депутат (Бієвець) також на кошти прихожан звів не слабенькі хороми...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Гость 12.01.2011 21:26
Если дом приобрели для пастора, то почему пастор кредит не погашает? Не будет долга по кредиту и проблем у жиночки не будет и дом забирать ни у кого не нужно будет...
Первый раз ментам больше верю, чем епископу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 вірянин 12.01.2011 17:46
таке щось! хтось "набочинив" - це точно! міліція написала, що кредит узяла прихожанка, а заставне майно пастора. Та такого бути не може!!! Або той банк, що дав кредит - якийсь дивний, або те майно вже на жінці, або той кредит брали якось нетрадиційно - після телефонного дзвінка когось із сильних світу цього...
І ще думаю таке: це ж як треба вірити в Бога, щоб оформити на себе кредит у 139 000 доларів (при курсі 8.00!), який насправді надумала взяти рада церкви!

П.С. І ще мені здається, що не так-то й "просто" буде цій прихожанці. Як же вона "перепише" кредит на пастора, якщо кредити пасторам не дають???!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100