реклама
Sucurity Police

реклама

«Нове призначення опозиційного до міського голови Черкас Сергія Одарича Павла Карася на посаду керівника головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин Черкаської ОДА говорить про новий наступ губернатора Сергія Тулуба на бастіони його тимчасового союзника Одарича», – написав у «Фейсбуці» черкащанин Анатолій Рекун.

У дописі лише доля правди. Насправді, Павла Карася ще не призначили на відповідну посаду, проте до цього йде… У коментарі «Прочерку» Павло Карась розповів, що лише проходить стажування.

– Дійсно, мені надходила така пропозиція. Я зараз вивчаю роботу цього департаменту. Є такий принцип – стажування на місці роботи. Але я не призначений на посаду. Я зараз дивлюся на роботу даного департаменту, вивчаю пропозиції. Коли мої пропозиції задовольнять облдержадміністрацію, то, очевидно, я працюватиму на цій посаді, – сказав у коментарі «Прочерку» Павло Карась. – Є просто одна подія, яка трапляється раз на 100 років. Зараз це 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. Це можливість для Черкащини показати себе. Приїдуть українці з усього світу. Потрібно їх прийняти і запропонувати їм щось реалізувати на цій черкаській землі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100