реклама

реклама

Завтра, 6 квітня, на Соборній площі Черкас у межах підготовки до святкування 60-ї річниці від дня створення області відбудеться концерт з учасниками обласного фестивалю народної творчості «Мистецька весна – 2013». Початок дійства – о 13 годині. Про це повідомляють в обласній державній адміністрації.


На глядачів чекають виступи найкращих професійних та аматорських творчих колективів області з Канівщини, Золотоніщини, Городищенського району, міста Черкас з програмою на будь-який смак та вік. У репертуарі виконавців і сповнені живильної енергетики народні пісні, й улюблені різними поколіннями слухачів естрадні пісні.

На глядачів також чекає приємний сюрприз – виступи зірок української естради – гуртів «Танок на майдані Конго» та «Бумбокс».

Цього ж дня, у суботу, міська влада запрошуємо усіх бажаючих о 13-30 на площу перед Черкаською міською радою. Там відбудуться святкові урочистості за участю керівництва міста та громадськості з нагоди приїзду до Черкас всесвітньо відомого Кубанського козачого хору. Нагадаємо, з нагоди 75-річчя художнього керівника хору Віктора Захарченка колектив здійснює ювілейний гастрольний тур просторами Росії, України та Білорусії під девізом «Із станиці до столиці».

Як вже повідомляла черкаська опозиція, 6 квітня о 16 годині на Театральній площі міста Черкаси вона проводитиме мітинг, а потім відбудеться благодійний концерт гурту «Мандри».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100