реклама

реклама

Oxygen Повністю забезпечити черкаські операційні і реанімації кисневим обладнанням планує черкаська влада. Мета – уникнути залежності від підприємств, що надають кисень.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів директор департаменту охорони здоров’я та соціальної політики Черкаського міськвиконкому Олег Стадник. Він розповів про пріоритети розвитку галузі охорони здоров’я, які прописані у програмі соціально-економічного розвитку області.

– Серед пріоритетів – надійність забезпечення певних видів допомоги. Наприклад, по третій міській лікарні ми виходимо на рівень забезпечення операційних і реанімацій власним кисневим обладнанням, щоб уникнути залежності від роботи ВАТ «Азот». Киснем від цього виробництва ми користувалися досі. Але, на жаль, він не повністю відповідає медичним стандартам, – розповів Олег Стадник. – Тому ми вирішили придбати сертифіковане медичне обладнання, яке б повністю закрило у першу чергу проблему лікарні швидкої невідкладної допомоги і роботи інших стаціонарних закладів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100