реклама

реклама

taxx Понад 6 мільйонів гривень намагалася зекономити на податкових платежах родина із Золотоноші, повідомляє Управління податкової міліції ДПА в Черкаській області. Мати та син – приватні підприємці, отримавши чималий прибуток від реалізації продукції, намагалися приховати цей факт від податкових органів, сплативши податки до бюджету за заниженими ставками. Проте, на заваді фінансовим махінаціям бізнесменів стали співробітники податкової міліції.

В ході проведеної перевірки співробітники управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ДПА в Черкаській області встановили порушення ст. 5 Указу Президента України «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва» №727/98 від 03.07.98 року та п.п.2.3.1 п.2.3 ст.2, п. 9.3, п. 9.4 ст.9, п.п.7.3.1 п.7.3 ст.7 Закону України від 03.04.97 №168/97-ВР «Про податок на додану вартість». Внаслідок аудиту підприємцям донараховано 6,4 млн. грн. податків.

Наразі проти фігурантів слідчі податкової міліції ДПА в Черкаській області порушили кримінальні справи за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 212 КК України). Підприємцям загрожує від п'яти до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100