Сьогодні ввечері мер Черкас Сергій Одарич збирає свою команду Вільних демократів. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.


Цю інформацію виданню підтвердив і соратник Одарича депутат Микола Мирза.

– Так, сьогодні ввечері наша команда збирається, щоб обговорити ситацію в черкаському політикумі. Я проситиму Сергія Олеговича таки підписати рішення про розпуск виконкому. Чому? Бо в нинішньому виконкомі насправді було багато регіоналів (хоч регіонали і казали протилежне): секретар міськради Віктор Горкун, перший заступник міського голови Віктор Беззубенко та на громадських засадах Сергій Рябцев. Чи не забагато? Справді, може дехто має рацію і слід зібрати новий виконком? Але вже без регіоналів! Вони нехай будуть в опозиції, – заявив Микола Мирза.

Нагадаємо, 11 квітня депутатська більшість Черкаської міськради проголосували за розпуск виконавчого комітету Черкаської міської ради і припинення повноважень заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів та керуючого справами. Рішення, яке голосувалося в поіменному режимі, підтримали «батьківщинівці» та «регіонали». За це проголосувало 34 народних обранців.

Водночас мер не підписав це рішення. Як повідомляв «Прочерку» керуючий справами Черкаського міськвиконкому Микола Кудрявцев, «у рішенні – дуже багато юридичних ляпів, які не витримують жодної критики».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100