реклама

реклама

У ці хвилини на Театральній площі Черкас під акомпанемент пісні «Не спи, моя рідна земля» монтують сцену, встановлюють банери та налаштовують монітори для трансляції акції опозиції «Вставай, Україно!».


Тут після маршу, який о 17.00 рушить від площі Богдана Хмельницького (біля ПК «Дружба народів»), виступлять лідери опозиції Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко.

Нагадаємо, що захід спершу мав відбутися на Соборній площі, але цієї ночі там похапцем встановили намети Партії регіонів і змонтували сцену для сьогоднішнього концерту патріотичної пісні.

Черкащани – на розпутті: хочуть і лідерів опозиції послухати, і концерт побачити.

76-річний Борис Мусіч – один із таких.


– Спробую прийти на концерт, а якщо встигну, то й до драмтеатру підскочу. Хотів би побачити і Яценюка, і Тягнибока. Я взагалі-то за Юлю, але ж її не буде, – розповідає «Прочерку» Борис Олександрович.

Член ВО «Свобода» Ігор Душка вважає, що природа завжди виступає проти Партії регіонів.

– Сьогодні – вітер. Намети «регіоналів» літають на площі, а наші – стоять непорушно, – ділиться своїми спостереженнями «свободівець», встановлюючи намети своєї політичної сили.


Нарікають на «літаючі намети» і народні майстри, яких оперативно зібрали з усієї області на Соборній площі.

Жертва вітру: ляльку-мотанку знесло на землю

Жертва вітру: ляльку-мотанку знесло на землю

 

– Вітер постійно «піднімає» намети, які падають на столи з роботами майстрів. Кілька картин вже постраждали від вітру: у них зіпсувалися рамки, – жаліється смілянська майстриня Наталія Дверних.


Народні умільці лише вчора вранці дізналися, що потрібно їхати до обласного центру.


– Нам зателефонували і сказали їхати з роботами. Нас троє вишивальниць приїхало, – говорить 66-річна Валентина Романенко із села Квітки Корсунь-Шевченківського району. – Я привезла з десяток рушників, вишиті ікони й подушки. Але ніхто нічого майже не купує, здебільшого цікавляться, хоча стоїмо з 9-ої ранку. Дівчата з наметів (Партії регіонів, що встановлені на Соборній площі, – ред.) казали, що ми сьогодні тут потрібні, щоб опозиції завадити.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100