реклама

реклама

 У результаті скидання води Канівської ГЕС 6 травня опинилися підтопленими кілька десятків будинків, а також більше десяти баз відпочинку, повідомляє «Кореспондент».


За даними відомства, скидання води проводився на лівому березі Кременчуцького водосховища. Після цього виявилися затопленими 48 дворів і ділянок в селі Сушки Канівського району.

Крім того, постраждали 14 баз відпочинку, які знаходяться на правому березі біля села Хрещатик Черкаського району. Наслідки ліквідували оперативники.

Як інформує прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області, з місцевим населенням проведена роз’яснювальна робота та були роздані застережливі листівки. Загрози підтоплення населених пунктів сіл Хрещатик, Тубільці та Первомайське немає. За даними Черкаського регіонального управління водних ресурсів протягом 2 діб рівні води у водосховищі повинні стабілізуватись.

6 травня на місці відбулося виїзне засідання комісії ТЕБ та НС Канівської районної державної адміністрації, на якому розглянуто питання щодо заходів подальшого реагування на підтоплення території.

Нагадаємо, близько 19.00 10 квітня Бориспільському районі на муловому полі № 3 Бортницької станції аерації, яка не експлуатується, стався прорив дамби. У 05.45 11 квітня воду зупинили шляхом спорудження перетинки і зміцнення обвалування в місці прориву. Надзвичайна ситуація була ліквідована.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100