фото - з архіву

фото - з архіву

Інспекція з особового складу міліції проводить розслідування за фактом затримання інспекторами ДАІ старшого лейтенанта міліції Подільського райуправління, який був за кермом автомобіля «Сузукі», повідомляє «Магнолія-ТВ».

Відносно нього складені адміністративні протоколи за відмову проходження огляду про стан сп`яніння, порушення вимог дорожньої розмітки та керування транспортним засобом без відповідних документів. Наразі вирішується питання щодо його звільнення з лав київської міліції.

У неділю, на вулиці Маяковського в Києві, інспектори ДАІ зупинили підозріле авто «Сузукі». П`ятеро чоловіків, які там сиділи, поводили себе досить агресивно, розмахували міліцейськими посвідченнями. Інспектори ДАІ викликали підмогу, але затримати вдалося тільки двох. Другий затриманий виявився старшим лейтенантом міліції Черкаської області. Троє втекли.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Фігаро 27.01.2011 14:13
Розпустив своїх підлеглих пан Дерновий, ой, розпустив. За полюванням на відьом ніколи пильніше поглянути на своїх "орлів" та "соколів". УМВС рапортує про своє плідну роботу, а між тим у лавах міліції процвітає хабарництво, знущання над підслідними, пияцтво. М-да... Не з того кінця починати треба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Фігаро 26.01.2011 21:15
У них служба " и опасна и трудна" :-) То вони так стрес знімають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Моня 26.01.2011 12:48
Диалог из сериала "Менты"..
А ваш муж напивался?
Жена мента: как все!
Как как все? Раз в месяц, в день рождения???
Ж.М. Как все, каждый день :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100