реклама

реклама

Нинішні скарги деяких опозиціонерів, що їхніх активістів не пускають в Київ на акцію «Вставай, Україно!», голова черкаського обласного осередку «Батьківщини» Анатолій Бондаренко не сприймає. Каже, мовляв, вказівка не пускати автобуси з опозиціонерами до Києва була завжди.


– Це постійно діюча вказівка. Що тут нового? Треба було бути готовим до цього. Я так думаю, що не пускають лише слабких! – емоційно висловився в коментарі «Прочерку» Анатолій Васильович.

– Але якщо автобус зупинили ДАІшники, то не битися ж з ними?

– Битися! Не пускають лише слабких! Хай не жують соплі! Бо хто хоче доїхати, той доїде. Тому що час прийшов! – запевнив Анатолій Бондаренко. – Це така відмазка з деяких областей, мовляв, «не пустили, затримали». Як можна затримати автобус з 40 особами? Вийшли, перекрили дорогу, як ми робили це раніше, ще в часи Помаранчевої революції, і всі зразу пускають.

За словами «батьківщинівця», з Черкащини на акцію в Київ вже зібралося їхати близько тисячі осіб.

– Це я вам скажу ті, що організовані, пораховані. І вони доїдуть! А ще ж є ті, що добиратимуться самі… – зазначив Анатолій Бондаренко.

Голова обласної «Батьківщини» також повідомив, що за його інформацією влада дає рознарядку скликати по області держслужбовців на альтернативний мітинг у столицю.

– От знаю про рознарядку з Партії регіонів привезти, наприклад, з Лисянського району до сотні осіб, з Драбівського району 300… – сказав Анатолій Бондаренко.

Детальніше інтерв’ю з Анатолієм Васильовичем про його входження у виконком та інше читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100