реклама

реклама

Екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає, що судова справа про визнання нелегітимним рішення міської ради 24 квітня про його відставку насправді не така вже й важка. Сам він з командою готувався до цієї справи годину.

– Це не якась кримінальна справа, де щось треба досліджувати. Тут робота полягає з документами. А документ один – рішення міськради. Тому справа з юридичної точки зору, як на мене, не варта виїденого яйця, – зазначив Сергій Одарич в коментарі журналістам після того, як суд ухвалив рішення перенести судове засідання на 23 травня.

Мер у відставці сподівається, що 23 травня, навіть якщо представники міськради не з’являться на судове засідання, справа слухатиметься без їх участі.

Дивіться також ВІДЕО-коментар Сергія Одарича.

А от адвокат Сергія Одарича Валентина Теличенко вірить в черкаський суд. Про це вона повідомила журналістам.

– Сьогоднішня неявка в судове засідання відповідача – це фактично капітуляція… Міськрада навіть не може пояснити, чому ж вони ухвалили таке рішення. Якщо врахувати, що кошти платників податків ідуть, як мінімум, на зарплату п’яти осіб юристів, які обслуговують міськраду, то дуже дивним є залучення ще додаткового юриста-адвоката з Києва, – зауважила пані Валентина, додавши, що це схоже на «безнадійно хвору міську раду».

Разом з тим, адвокат вірить, що рішення міськради про відставку Одарича буде скасоване, залишається лише питання часу.

– Затягування цієї справи свідчитиме про залежність суддів. Тим не менше, я покладаю надію на український суд і, звичайно, дуже сподіваюся, що рішення міськради буде скасоване вже цим Соснівським судом, – зазначила адвокат.

Детальніше дивіться ВІДЕО-коментар Валентини Теличенко.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100