Президент України Віктор Янукович підписав указ про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки 2012 року, інформує офіційний сайт Президента.


В указі, з-поміж іншого йдеться і про нагородження нардепа Геннадія Бобова та генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Агрополіс» Олега Гросмана за роботу «Інноваційні технології підвищення ефективності харчових виробництв».

Президент також визначив установити розмір Державної премії України в галузі науки і техніки на 2012 рік двісті двадцять тисяч гривень кожна.

Нагадаємо, що Геннадій Бобов обирався до парламенту від Партії регіонів.

Щодо Олега Гросмана, то він– колишній депутата Черкаської обласної ради від «Нашої України», член команди колишнього голови облдержадміністрації Олександра Черевка.

До групи компаній «Агрополіс» входять заводи, що розташовані в багатьох областях, зокрема, і в Черкаській – Городищенський і Жашківський маслозаводи, Христинівський та Шполянський молокозаводи.

У Черкасах Гроcман також володів обласною газетою «Прес-Центр», яку в 2012 році продав черкаському медіамагнату Станіславу Журилу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100