Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області виявили порушення на суму 795 тис. грн під час ревізії Кам’янської центральної районної лікарні. Контрольний захід охопив період з 01.07.2009 по 31.01.2013.

Зокрема, із районного бюджету зайво витрачено 94,7 тис. грн  на оплату послуг теплопостачання, вартість яких помилково завищена через  збільшення опалювальних площ.

Також, в ході ревізії встановлено, що виплати премій та індексації на заробітну плату працівникам лікарні здійснювалась всупереч чинного законодавства, як наслідок, медичний заклад зазнав збитків на загальну суму 11,2 тис. грн.

Окрім того, у бухгалтерському обліку установи, в ревізуємому періоді, не була відображена кредиторська заборгованість щодо розрахунків за спожитий природний газ та інші комунальні послуги в сумі понад 617 тис. грн та не проводилась індексація житлового фонду, що призвело до заниження в обліку вартості активів на суму 68,7 тис. грн.

Кам’янській центральній районній лікарні направлені вимоги щодо усунення встановлених порушень. Про результати ревізії поінформовано органи прокуратури.

Про це інформує прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100